Logotrykk på klær

Vi trykker og broderer på klær for deg!

Vi hjelper deg med å trykke logo på klær. Last opp din logo på produktet du ønsker. Vi sender deg korrektur på epost før trykking.

Om du trenger hjelp eller spesial tilpasninger så er det bare å legge inn forespørsel så hjelper vi deg videre! 

Hos oss får du en forutsigbar pris der det ikke ligger inne tillegg for ekstra logofarger etc.

Fremhevede produkter

Ønsker du en rimelig t-skjorte som er fasongsydd og forhåndskrympet ? Da anbefaler vi at du går for New Classic-T, vår bestselger til gunstig pris! Om du bestiller flere enn 10 plagg spanderer vi oppstartskostnaden på logotrykkingen

Ute etter andre klær du kan ha logo på?

Her finner du flere produkter

Repix.no – stedet der du kan få laget egne klær med din egen logo eller design! Vi er en norsk bedrift med lang erfaring på tekstiltrykking og tilbyr en rekke tjenester til både bedrifter, lag/organisasjoner og privatkunder.

Vi er kjent for våre raske leveranser, gode priser og personlig oppfølging. Vi kan brodere eller trykke logoer på alle typer klær, og tilbyr også Fairtrade sertifiserte klær  og produkter laget av økologisk bomull. Alt trykkes i Norge, så du kan være sikker på at du får høy kvalitet og god service.

Her er noen av de vanligste spørsmålene vi får:

Hvordan få logo på klær?

Det er enkelt å få din egen logo på klærne dine hos oss! Du trenger bare å sende oss logoen din i høy oppløsning gjerne i vektorisert format (.ai .eps .svg eller .pdf), og så tar vi oss av resten. Våre rutinerte ansatte ser alltid over logoer og vi vil komme med råd om justeringer for å få din logo til å se så bra som mulig ut på klærne.

Hvordan få trykk på klær?

Våre erfarne ansatte kan trykke din logo eller design på klærne dine med varmetransfer eller brodering. Du trenger bare å sende oss logoen eller designet ditt, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen.

Hvordan printe bilder på klær?

Ja, du kan også trykke bilder på klærne dine hos oss! Vi kan også printe bilder på våre printere. Bra utstyr sørger for at bildet ditt ser skarpt og klart ut på klærne. Kanskje du ønsker å trykke t skjorter til et utdrikningslag eller en bursdagsfest?

Hvordan lage trykk på stoff?

Vi bruker spesialisert utstyr og teknologi for å trykke logoer og bilder på klærne dine. Våre erfarne teknikere tar seg av alt fra design til produksjon for å sikre at resultatet blir perfekt.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å skape skreddersydde klær med din egen logo eller design. Vi ser frem til å høre fra deg!

Fordeler med å ha logo på klærne dine:

Dine ansatte er din bedrifts ansikt utad og en levende reklameplakat. De er med på å skape strekere identitet for bedriften din. Dette må du utnytte til det fulle slik at det er din bedrift som ligger som «top of mind» når potensielle kunder skal bestemme seg for leverandør. Dine ansatte til også sette pris på å ha klær med logo, det skaper en tilhøriget til bedriften og arbeidsplassen. Vi har klær som egner seg til bruk på alt fra messer og kundemøter til arbeid langs vei eller på byggeplassen.

Trenger du hjelp til design av logo?

Vi hjelper ofte kunder med å vektorisere eksisterende logo slik at den blir gjort om til .ai .eps .svg eller .pdf format som er egnet til trykking i god kvalitet. Vi lager også nye logoer eller redesign av logo. Ta kontakt med oss for pris

Hvorfor skal du velge Repix.no som leverandør?

Ved å velge oss som leverandør kan du vere sikker på at du vil få et resultat du er fornøyd med. Vi ønsker at du som kunde ikke bare skal bli en «engangskunde». Vi vil at du også skal velge oss neste gang du trenger klær eller printtjenester.

Vi har lang erfaring med tekstiltrykk og design og vil alltid jobbe for at vi skal levere et godt resultat som du er fornøyd med. Ved å velge oss støtter du også en Norsk bedrift med egen produksjon i Nordfjord.