Rollup

Rollup

Vi leverer rollup i ulike varianter og størrelser. Om du er ute etter et alternativ som er bedre for miljøet så anbefaler vi rollup på trestativ. Trestativet gjenbrukes og du kan enkelt skifte ut budskapet. Vi selger selvsagt print for seg selv om du allerede har et stativ. Veldig smart og du slipper å fylle opp lageret ditt med massevis av rollupstativ som kanskje ikke blir brukt.

Om du trenger hjelp til grafisk oppsett av din rollup så står vår grafisk designer klar til å hjelpe deg. Bare send oss en forespørsel.

Rollup brukes i mange anledninger i alt fra messe, butikken til møterommet. Et rimelig alternativ! Du velger selv om du kun skal ha med logo eller om du vil lage et fullt design slik at du kan vise frem et produkt eller mer utfyllende informasjon. Rollup tar lite plass og er rask å sette opp. Vi har også miljøvennlige alternativer som også kan spare deg for penger i lengden. Vi printer rollup i egen produksjon i Norge. Ta kontakt om det haster! Vi leverer gjerne express produksjon og frakt om det er behov for det.
Filtrer