Om oss

Om oss

Repix AS er lokalisert med produksjon og administrasjon mellom høye fjell, isbreer og fjorder i den vesle bygden Breim i Nordfjord. Firmaet eier og drifter flere nettbutikker innen foto, profilering og hverdagsprodukter for norske hjem og bedrifter.

Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss, og vi ønsker alltid å gi den beste servicen. Med stort sortiment innen foto og trykksaker, og over 10 000 profilprodukter i nettbutikken har vi et av markedets største sortiment. Vi har noe for alle bedrifter og alle anledninger!

Sortimentet

På nettsiden vår finner du et stort sortiment av profilprodukter. Vi samarbeider med de beste leverandørene for å kunne tilby profilprodukter i alle prisklasser.
Er det imidlertid noe du leter etter og ikke finner på vår side, er det bare å ta kontakt på e-post post@repix.no eller telefon 57 88 35 00

Profilen din er viktig

Vi hjelper til med alle typer merking. Ta kontakt med oss hvis du lurer på hvordan akkurat ditt firma kan profilere seg på best mulig måte.

Service

For oss er fleksibilitet og kvalitet viktig. At du som kunde er fornøyd, er alltid det viktigste for oss, uavhengig av om du trenger få eller mange produkter. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få det antall du trenger til best mulig pris.

Fakta